ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το μέλλον της ασφαλούς μετακίνησης στην Ελλάδα επιτάσσει την καλλιέργεια της οδικής παιδείας σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου. Βρείτε ενδεικτικά μερικές από τις δράσεις μας.

Οδικη παιδεια

Στη σχολή μας δίνουμε έμφαση στην καλλιέργεια της οδικής συνείδησης σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου και ιδιαίτερα στα παιδιά και τους εφήβους. Μέσα από ποικίλες δράσεις και σεμινάρια που συμμετέχει, διοργανώνει και παραθέτει ο διευθυντής σπουδών της σχολής, προσπαθεί να αναδιαμορφώσει την αντίληψη οδηγών και μη για τις βασικές έννοιες της ασφαλούς μετακίνησης και οδήγησης. Μπορείτε να βρείτε ενδεικτικά μερικές από τις δράσεις σε αυτή τη σελίδα.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Η Σχολή Οδηγών Γιαννούκας σε συνεργασία με το Διακρότημα Ζωγράφου (Γιώργος Παπέλης) διοργάνωσε με επιτυχία σεμινάριο σε εφήβους με στόχο την ευαισθητοποίηση και την καλλιέργεια μιας γενικότερης κουλτούρας οδικής ασφάλειας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Σχολή Οδηγών Γιαννούκας σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα εφήβων ¨Α.Σ. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ” διοργάνωσε με επιτυχία σεμινάριο σε εφήβους με στόχο την ευαισθητοποίηση και την καλλιέργεια μιας γενικότερης κουλτούρας οδικής ασφάλειας. 

ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΩΣ ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ